Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bentris Plus Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Irigator pulsatil pentru sinusuri
650 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oferta speciala in limita stocului! Reducere de pret de la 750 lei la 650 lei!

Produs de tehnologie avansata destinat terapiei medicale a rino-sinuzitei, combina cunostintele medicale moderne cu cele antice, fiind o metoda de tratament ne-medicamentoasa,conceputa si recomandata de specialisti ORL in terapia pt rino-sinuzite si rinite cronice si acute, rinite alergice si febra fanului, secretii post-nazale, boli ale aparatului respirator superior, raceala obisnuita, controlul astmului, halitoza, sforait/sindrom de apnee in somn, rinita la femei insarcinate, tratament post-operator nazal sau al sinusurilor, ingrijire post-tratament cu radiatii in cancerul la cap si gat, ingrijire preventiva pt caile respiratorii superioare si inferioare.

Irigatorul pulsatil pt sinusuri e proiectat de un medic ORL, e rezultatul conlucrarii dintre un medic ORL, un designer industrial si ingineri experimentati, intruneste standardele de calitate taiwaneze acceptate in intreaga lume si indeplineste cerintele GMP,CE,UL si FDA pt aparatele medicale de clasa I.

E special conceput pt tratament la domiciliul pacientului, are functionare silentioasa, design unic ce previne infundarea prin depunerea sarurilor, varfuri diferit colorate pt fiecare membru al familiei, prevenind astfel contaminarea incrucisata, rezervor de apa cu volum calibrat pt. a servi cu precizie scopului terapeutic, carcasa de pastrare cu design special pt considerente igienice. Volumul de apa reziduala e minim pt a respecta controlul exact al medicatiei,daca e prescrisa de medic.

Inovatie: Aparatul poate fi prevazut cu varf pt irigarea nazala la copii,detinand design brevetat unic in lume,asigura copiilor sinusuri sanatoase fara medicatie ori interventii chirurgicale si reduce incidenta inecarii sau inghitirii accidentale a solutiei saline pt ca solutia calda din acest varf intra si iese prin aceeasi nara, fara sa intre in naso-faringe.

Aceasta e singura diferenta fata de varful de irigare pt adulti.

Aparatul are o conceptie unica,prevenind infundarea cu saruri ce apare frecvent in cazul utilizarii solutiilor saline si foloseste sare tamponata pentru irigare nazala, fabricata de producator certificat GMP. 1 plic de sare tamponata pentru irigare nazala are in compozitie 3 g NaCl si 1,5 g NaHCO3 si se dizolva in 500 ml de apa, formand o solutie apoasa cu pH asemanator mucusului din cavitatea nazala. Folosirea regulata a aparatului curata nasul, obtinand sinusuri sanatoase si respiratie usoara si mentine sanatatea si rezistenta organismului.

Cea mai importanta arma impotriva infectiilor tractului respirator superior e miscarea regulata a cililor din mucoasa nazala. Irigatorul pulsatil are eficienta mare prin hidroterapia pulsatila cu o frecventa apropiata de miscarea cililor din sinusurile paranazale, ajutandu-i efectiv sa-si reia miscarea regulata, fara medicatie. E singurul irigator destinat exclusiv irigarii nazale si sinusurilor cu solutie salina, bazata pe miscarea muco-ciliara a mucoasei.

Academia SUA de Otolaringologie–Chirurgia Capului si Gatului confirma avantajele irigarii nazale. Multe rapoarte medicale arata ca utilizarea frecventa a aparatului reface pacientii in tratamentele pe termen scurt si imbunatateste rezistenta la raceli si rino-sinuzite, mii de pacienti folosindu-l in clinici sau acasa, cu rezultate spectaculoase.
Certificari: GMP-Taiwan, CE-respecta standardul european de siguranta pt aparate sub tensiune, UL, FDA, Health Canada.

Specificatii tehnice: Presiune 0,4~1,02bar, Frecventa pulsatii de la 450 pana la 1200/min, Timp de lucru 2–3min pt volum de lucru de 500 ml, Greutate 1610g.
Include rezervor de 500 ml, 3 varfuri de irigare, manual utilizare, ghid rapid pas cu pas, intrebari si raspunsuri, 20 plicuri sare tamponata pt irigare nazala.

Fabricat in Taiwan. Livrare max. 3 zile de la comanda, cu factura si garantie 1 an.
Consumabile: Punga x 60 plicuri cu saruri–42 lei; Varful pt copii–64 lei. Preturile includ TVA,dar nu includ cheltuielile de expediere.
Din Gura in Gura